paste this code immediately after the opening tag 2D разпределение - Стреха.бг
Стреха.бг
2D разпределение

2D разпределение

Взимане на размери и изготвяне на 2D функционално разпределение и зониране на помещения.

2Д функционално разпределение е услуга, която включва посещаване на обекта от екипа ни, заснемане и взимане на точни размери, с всички конструктивни и архитектурни особености на помещенията, които сте заявкили и които ще бъдат обзавеждани и/или ремонтирани впоследствие. Освен взимането на размери, още при първата ни среща, ние ще обсъдим с Вас идеите Ви относно обзавеждането и разпределението на мебелите в помещенията, ще Ви насочим кое е удачно и кое би било нефункционлно и неудобно за ползване. Ще обсъдим също и какви материали, механизми и цветове на мебелите предпочитате, като Ви предоставим мостреници с цветове и каталози с видове механизми и материали. Ще обсъдим и от какви електроуреди имате нужда, за да можем след това, освен план за 2Д разпределение (схематичен поглед отгоре на помещенията с нанесени мебели), да Ви изпратим и оферта  за обзавеждане, съобразена с Вашите желания, в поне два варианта, които да коментираме и променяме, за да стигнем до оптималния за Вас относно качество и цена.

Проектът за 2Д функционално разпределение, който ще Ви изготвим, ще съдържа схематично нанесени отделните видове мебели, като той ще бъде в минимум два варианта. Чрез този проект ние ще Ви отговорим на това какви са възможностите на помещението и доколко те съвпадат с Вашите предстви за него, ще определим ергономията на мебелите, които са подходящи за различните видове помещения и зони, както и тяхното взаимодейстие в пространството. Този план е от особено значение, когато искате да направите вътрешни промени в жилището – архитектурни, конструктивни и функционални.

Много често 2д функционалното разпределение се пренебрегва, но то е от изключителна важност, тъй като без него впоследствие може да се окаже, че мебелите, които сте поръчали не се побират в помещението или не можете да ги вкарате в помещението, защото отворите на вратите не позволяват(много често се случва при меката мебел), или всичко се събира, но някак не Ви е удобно да го ползвате, или че не Ви остава достатъчно свободно пространство, или че не Ви достигат контактите и доста други неудобства, които моможете да си спестите, ако използвате тази услуга.

Съветът ни – не забравяйте, че функционалността е въпрос на предварително планиране!

Услуга Цена на услугата
Посещение за взимане на размери от място и консултация в рамките на 2 часа, всеки следващ започнат час се таксува 10лв. 20 лв.
Един вариант 2D разпределение на кухня с включени поглед отгоре и разгъвки на две стени, всеки следващ вариант се таксува 35лв. 40 лв.
Един вариант 2D разпределение на дневна с включени поглед отгоре и разгъвки на две стени, всеки следващ вариант се таксува 20лв. 30 лв.
Един вариант 2D разпределение на спалня с включени поглед отгоре и разгъвки на две стени, всеки следващ вариант се таксува 20лв. 30 лв.
Един вариант 2D разпределение на детска стая с включени поглед отгоре и разгъвки на две стени, всеки следващ вариант се таксува 20лв. 30 лв.
Един вариант 2D разпределение на антре с включени поглед отгоре и разгъвки на две стени, всеки следващ вариант се таксува 18лв. 25 лв.
Един вариант 2D разпределение на баня с включени поглед отгоре и разгъвки на вде стени, всеки следващ вариант се таксува 30лв. 35 лв.