paste this code immediately after the opening tag 3D реалистична визуализация - Стреха.бг
Стреха.бг
3D реалистична визуализация

3D реалистична визуализация

3D визуализации на помещения с избрани мебели, настилки, бои и декоративни мазилки и др.

3Д визуализацията е един от най-добрите начини за придобиване на доста реална представа относно реализацията на даден идеен проект на жилище или част от него. 3Д визуализацията е много полезна за всеки, който обзавежда ново жилище или иска да направи ремонт и подобрения в старото. Тя ще Ви улесни във възприемането на интериора, чрез нея Вие ще видите как би изглеждала идеята и домът Ви преди самата реализация. Това ще Ви помогне  за навременното извършване на промени в разпределението на обзавеждането, промени в комбиниране на цветове, промяна на настилки, промяна на комбинацита от мазилки и  бои, ще Ви помогне и в избора на правилните мебели, както и  на други детайли от интериора.

За да бъде изготвена 3Д визуалиация задължително условие е да има одобрено 2Д функционално разпределение на мебелите в помещенята. И  не само това! Тъй като процесът на 3Д визуализиране е доста трудоемък, добре е да има ясна представа за предпочитаните стил, материали и цветове, да са избрани конкретни модели на мебели, настилки, бои и мазилки, както и цветови комбинации. Бъдете готови със снимки на конкретни интериори, които Ви допадат, както стилово, така и цветово, идеите за доразвиването им и нагаждането спрямо Вашите помещения ще бъде плод на бъдеща съвместна дейност. Това ще Ви спести както време за реализацията на планирания от Вас ремонт и обзавеждане на жилището, а така също и пари.

В този смисъл ние ще Ви спестим и време, и пари, тъй като още при първия етап – 2Д функционално разпределение, ще обсъдим с Вас и ще обменим идеи и снимков материал относно визията на помещенията, ще Ви предложим оферта за обзавеждане в поне два варианта, които да коментираме и променяме, за да стигнем до оптималния за Вас относно качество и цена, което ще намали до минумум необходимостта от корекции по 3Д визуализациите.

Съветът ни – неподходящото комбиниране на обеми и цветове разваля комфорта и уюта!

Услуга Цена на услугата за помещение
Една снимка (един поглед към помещението) от  3D визуализация на кухня 50 лв., но не по-малко от 300лв. за помещението
Една снимка (един поглед към помещението) от  3D визуализация на дневна 50 лв., но не по-малко от 350лв. за помещението
Една снимка (един поглед към помещението) от  3D визуализация на спалня 40 лв., но не по-малко от 280лв. за помещеноето
Една снимка (един поглед към помещението) от  3D визуализация на детска стая 40 лв., но не по-малко от 280лв. за помещението
Една снимка (един поглед към помещението) от  3D визуализация на антре 40 лв., но не по-малко от 200лв. за помещението
Една снимка (един поглед към помещението) от  3D визуализация на баня 50 лв., но не по-малко от 250лв. за помещението