paste this code immediately after the opening tag Цялостни ремонтни дейности - Стреха.бг
Стреха.бг
Цялостни ремонтни дейности

Цялостни ремонтни дейности

Всичко останало по дома Ви, което искате да промените или поправите.

Относно ремонтните дейности, ние работим с екип, който извършва както реновиране и основен ремонт на стари жилища, така и довършителни ремонти на нови жилища за територията на София и близките околности.

Този екипът разполага с майстори и  специалисти за всички видове дейности, необходими за извършването на един основен ремонт. В състояние е да изпълни всичко, свързано с един цялостен ремонт – къртене и разчистване, придружено с изхвърляне и извозване на отпадъци, цялостна или частична смяна на ВиК, ОВ и Ел. инсталации, преместване на кухни и всякакво функционално преразпределение на помещения, направа на носещи зидарии, усвояване на тераси, полагане на мазилки и замазки, направа на окачени тавани, както стандартни, така и фигуративни, и такива по проект/чертеж, полагане на различни видове подови настилки, направа на фина шпакловка, декоративна мазилка, боядисване, както и цялостно оборудване на помещенията с аксесоари, осветителни тела, ключове, контакти и други. Бригадата от майстори работи с широка гама от висококачествени материали, гарантиращи бързи и отлични резултати, оборудвана е и с голям набор от професионални инструменти и машини, съобразени максимално с технологичното изискване на ползваните материали.

Работата ни с тях винаги е била гаранция за липса на пречки и недоразумения в последващия процес на обзавеждане на едно жилище.

По-долу можете да се запознаете с техния сайт, услугите, които предлагат и проектите, които са реализирали.


Цялостни ремонтни дейности