Интериорен дизайн - Стреха.бг
Стреха.бг
Идеен проект "Слънчево настроение"

Интериорен дизайн

Oбзавеждане със стандартни мебели и мебели по индивидуален проект в широка гама от цветове и материали с допълнителни отстъпки и безплатна доставка на територията на гр. София.


Домът не е просто място, то е чувство и усещане. Домът е там, където сърцето е спокойно. Домът става жилище за човека, когато в него има храна и огън за тялото, ума и духа!

Основна ни цел при проектирането на интериор е създаването на комфортни и функционални помещения за всеки наш клиент според неговата потребност, вкус и нужди. Домът на всеки човек е неговото лично пространство. Подходът ни към всеки клиент е индивидуален и ние приемаме всеки проект като неповторимо дизайнерско приключение. С вдъхновение създаваме за вашия дом перфектно балансиран, комфортен и елегантен дизайн. Процесът на оформление на дадено пространство се състои от множество елементи и не е въпрос само на мебелировка. В него участват както цвета и светлината, така и тонът на стените и на подовете.

Интериорният проект изработен от нас включва няколко последователни етапа:

– Среща, в която се представят изискванията на клиента и неговите очаквания към проекта. Уточняват се предварителните детайли и срокове за изпълнение, финансовото възнаграждение. Подписване на договор.

– Следва архитектурно заснемане  – посещение на обекта и взимане на всички размери на място.

– След извършеното предварително проучване на пространството правим варианти на разпределение и функционално зониране, изготвяме проекти на обзавеждането. Коментираме положенията с Вас и ако е нужно правим неоходимите корекции. Обсъждаме бюджета и стиловото и цветово оформление на обекта.

– Следва забавният етап, в който започваме да изграждаме цялостната концепция на дизайна. Подготвяме материална студия с предложения за вложени материали, цветове, текстури. Обмисляме визията и избираме основните елементи и материали, които залагаме в 3D визуализацията, която ще изградим за Вас – това е най – добрият начин да дадем образ на идеите си. Визуализацията е най  – трудоемката част  от интериорното проектиране и отнема много време.

– Когато имаме одобрен дизайн започваме с подготвянето на всички планове ( план  осветление, план ВиК изводи, план софит, план настилки ), неоходими разгъвки и детайли.

Освен това при  създаването на определен интериор и избирането на неговите компоненти, под внимание взимаме въпроси като бюджета, с който разполага клиента, обема на пространството и броя на обитателите. Ние управляваме бюджета, процеса на проектиране и резултатите от началото до края на проекта. Спестяваме ви време и пари.

Ние създаваме уют. Стрехата дава подслон. “ Streha.bg“ създава ДОМ!

Пакети

БАЗОВ

СРЕДЕН

ЛУКС

Среща с клиента 2 3 4
Консултация и съвети, относно функционалните и естетични възможности на обекта

 + 

 + 

 + 

Точно измерване на обекта

 + 

 + 

 + 

Изготвяне на 2D функционално разпределение до 2 до 2 до 3
Разгъвки на стени (брой за помещение) 1 2 4
Материална студиа(конкретни изделия и артукули) и цветови схеми до 2 до 3 до 3
Изготвяне на 3D реалистични визуализации

 +

 +

 +

Правене на корекции по проекта до 2 до 3 до 3
Описание на заложените мебели и елементи на финалния проект

 +

 +

 +

Файл с целия проект

 +

 +

 +

Оферти от подизпълнители

 +

 +

 +

Количествена сметка на финален проект

 +

 +

 +

План чертеж (идеен)

 + 

 + 

 + 

Работни чертежи за разположението на осветителни тела, ключове, контакти, подови настилки и стенни покрития, декоративни елементи

 – 

 + 

 + 

Разрези

 – 

 – 

до 3

Цена на кв.м. в лева без ДДС

50

65

75

Допълнителна информация:

  • Посочените цени са ориентировъчни – за къщи, за жилища под 30кв.м. и жилища над 120кв.м. оферта се изготвя след оглед на място.
  • Авторски надзор се оферира и доплаща след приключване на работата по проекта.
  • Ако имате нужда от проект само на отделно помещение, моля разгледайте категория „Проектиране и визуализации“.