paste this code immediately after the opening tag Обзавеждане - Стреха.бг
Стреха.бг
Обзавеждане

Обзавеждане

Oбзавеждане със стандартни мебели и мебели по индивидуален проект в широка гама от цветове и материали с допълнителни отстъпки и безплатна доставка на територията на гр. София.

Основната цел на екипа ни е да Ви предложим максимално функционално и качествено обзавеждане, отговарящо на Вашите вкусови, цветови и стилови предпочитания, което да е подходящо съчетано с избраните от вас настилки, мазилки, бои и др. и което да е максимално обхватно, за да Ви спести време.

За да изпълним тази наша цел, ще Ви предоставим мострени картели с немалък набор от декори и цветове на материали, както и каталози с механизми и обков, за изработка на корпусна мебел за кухни, спални, дневни, антрета и детски стаи по поръчка в стандартни и нестандартни размери и форми.

В следващите редове ще Ви опишем основните характеристики на материалите, които използваме:

ЛПДЧ плоскости

ПДЧ означава „пресовани дървесни частици“. Основните суровини, които се използват за изработката му са смлени дървесни частици, пресовани и слепени със специален вид смола. В производството, те най-често се използват след като са ламинирани от двете страни в най-разнообразни декори.  Един от недостатъците им е недобрата влагоустойчиваст и поради тази причина не се препоръчват за помещения с висока влажност. Друг недостатък е, че не са подходящи за фина обработка и ферзоване.  Въпреки тези недостатъци плоскостите от ПДЧ масово се използват за направата на корпусни мебели, тъй като, както казахме по-горе, предлагат ширака гама от декори и то на достъпни  и доста бюджетни цени.

MDF плоскости

Дървестно-влакнести плоскости от фибри със средна плътност – това са фини дървесни влакна, слепени и пресовани при висока температура със свързващи вещества, като лигнин и парафин. Структурата и повърхността на този вид плоскости е гладка, плътна и еднородна, те притежават и висока еластичнпост и якост, което позволява лесно пилене, фрезоване и огъване, както на повърхнината, така и на ръбовете. Освен тези качества MDF плоскостите са и високо влагоустойчиви, което ги прави предпочитани за помещения с по-висока влажност. Като недостатък можем да посочим по-високата цена в сравнвнение с ПДЧ плоскостите.

Основните видове MDF плоскости, които предлагаме са:

  • ламинирани с фолио, в голямо разнообразие от дървесни и монохромни декори
  • боядисани, с възможност за избор на цвят от гамата RAL – Classic

Към разнообразието от материали и цветове за изработка на корпусни мебели ще добавим и разнообразие от обков – дръжки, закачлки, панти, амортисьори и повдигащи механизки, както и различни видове механизми за чекмеджета, механизми за съхранение и механизми за максимално ефективно използване на труднодостъпни пространства. Както при материалите, така и тук, за да можем да отговорим и на по-ниско бюджетните проекти сме заложили два вида обков и механизми: турски – Samet и швейцарски – BLUM.

За да е максимално обхватна, а и за да си спестите време и транспортни разходи, в ценовата оферта за обзавеждане ние ще Ви предложим и:

  • електроуреди, мивки и смесители, предлагани от известни на българсия пазар марки като ТЕКА , Gorenje, Leks grup. , а така също и
  • подматрачни рамки и матраци на популярните марки НАНИ, Росмари/Геномакс, Magniflex, I Sleep, както и латексовите матраци на EKON.

Можем да Ви предложим и мека мебел, и столове, но тъй като не поддържаме шоурум, в който да ги тествате, а опитът показва, че това е важно при избора на такива, по-скоро ще Ви насочим към доказани на нашия пазар производители.

В крайна сметка Вие ще получите от нас изключително подробна ценова оферта за цялостно обзавеждане, в минимум два варианта, които да коментираме и коригираме. В нея ще бъдат заложени схеми на отстъпки според обема и стойността на обзавеждането, както и ще бъдат описани всички съпътстващи разходи като доставка, пренасяне, изкачване, монтаж, както и нашия ангажимент за предаване на обзавеждането в готов за ползване вид.

Нашият съвет – най-ценният ресурс за хорат е времето – ценете го!