Препоръки - Стреха.бг
Стреха.бг

Препоръки

Открихме Любо и Таня съвсем случайно по интернет. Тази случайност наричаме щастлива. Още от първата ни среща останахме с добри впечатления. Толкова добри, че чак се усъмнихме дали е възможно да сме намерили от първия път точните хора, особено в този бизнес. Нека не се лъжем, всички знаем каква е славата на болшинството специалисти от този бранш – бавене на срокове, калпаво изпълнение, изненади в крайната сума…

Все пак се доверихме на вътрешното си усещане, на излъчването им, на очевидното ораторско умение на Любо (отговорен за ремонта) и чаровната и топла отзивчивост на Таня (отговорна за обзавеждането и интериорния дизайн). Решихме да работим и с двамата, защото искахме да постигнем най-оптималното за отдавна чаканото жилище. Синхронът между тях се оказа впечатляващ и това ни спести много главоболия. Работата вървеше гладко и без неприятни изненади. Спестиха ни доста от нашите задачи, за което сме им много признателни. Личеше, че правят всичко с желание и професионализъм, познаваха тенденциите в областите си, новостите. Съветваха ни и ни напътстваха за всичко и във всеки момент. Дори през уикендите. Благодарни сме им за всичко това. Приятелите ни не вярваха, ние също, че е възможно да преминеш през основен ремонт и обзавеждане без нерви и проблеми. Е, оказа се, че сме грешали. Не само, че нямаше негативни емоции, а ни беше изключително приятно. Сроковете бяха спазени, а крайният резултат беше удовлетворяващ. Дом, изграден с качествени материали и персонализирано обзавеждане – точно как си го представяхме.

Бихме могли да ви разкажем за двамата поотделно, за двете фирми, но те работиха в такава симбиоза и качество, за които бихме могли да кажем само едно – не-ве-ро-ят-но!

Никога не сме си представяли, че в края на ремонт, вместо да сме изнервени и нетърпеливи, ще се просълзим, защото е свършил. Таня и Любо, наричаме ги с малки имена, защото се сближихме, са рядко качествени и коректни хора. Благодарим им за прекрасния дом, за подаръка под форма на елегантна мазилка, за споделеното вълнение, за хумора, за търпението и приятните месеци прекарани заедно. Пожелаваме и на вас тези две щастливи случайности, (Renovis и Стреха.БГ), тези бури от позитивизъм, изпълнителност и професионализъм.

Семейство Николови

(основен ремонт и обзавеждане на четиристаен апартамент)

*******

Нашите няколко думи за вас:

Екирът на Renovis и Стреха.БГ ни грабнаха още на ниво оферта с компетентни съвети и професионално отношение. Нито за миг не съжалихме за избора си, тъй като целия ремонт и изпълнение на кухнята бяха точно по проекта, в срок и с необходимото професионално отношение.

Препоръчвам ги, защото изпълниха проекта в срок, без изненади, отстраниха бързо нашите забележки и получихме мечтаната си кухня.

Поздрави,

Таня и Петър Михайлови

(основен ремонт и обзавеждане на кухненско помещение)

*******

С най-искрени благодарности към Татяна за съветите, за проявеното разбиране и търпение и за професионализма.

Таня Захариева

(обзавеждане на гарсониера, преустроена в двустаен апартамент)

*******

Renovis и Стреха.БГ разполагат с действително професионални екипи, с които изпълняват обектите си с безкомпромисно качество и хъс. Работят без да допускат каквито и да е компромиси и се съобразяват с всички капризи на възложителя. Предлагат истинско качество при всички строителни дейности и много добър дизайнерски поглед.

Мога да ги препоръчам на всеки, който търси добро и качествено изпълнение.

Поздрави,
Антони Дадикозян

(довършителен ремонт и обзавеждане не 2стаен апартамент)