Проектиране и 3D визуализации - Стреха.бг
Стреха.бг
Интериорен дизайн

Проектиране и 3D визуализации


Проектиране и 2Д функционално разпределение е услуга, която включва посещаване на обекта от екипа ни, заснемане и взимане на точни размери, с всички конструктивни и архитектурни особености на помещенията, които сте заявкили и които ще бъдат обзавеждани и/или ремонтирани впоследствие. Освен взимането на размери, още при първата ни среща, ние ще обсъдим с Вас идеите Ви относно обзавеждането и разпределението на мебелите в помещенията, ще Ви насочим кое е удачно и кое би било нефункционлно и неудобно за ползване. Ще обсъдим също и какви материали, механизми и цветове на мебелите предпочитате.

Проектът и 2Д функционално разпределение, който ще Ви изготвим, ще съдържа схематично нанесени отделните видове мебели, като той ще бъде в минимум два варианта. Чрез този проект ние ще Ви отговорим на това какви са възможностите на помещението и доколко те съвпадат с Вашите предстви за него, ще определим ергономията на мебелите, които са подходящи за различните видове помещения и зони, както и тяхното взаимодейстие в пространството. Този план е от особено значение, когато искате да направите вътрешни промени в жилището – архитектурни, конструктивни и функционални.

3Д визуализацията е един от най-добрите начини за придобиване на доста реална представа относно реализацията на даден идеен проект на жилище или част от него. 3Д визуализацията е много полезна за всеки, който обзавежда ново жилище или иска да направи ремонт и подобрения в старото. Тя ще Ви улесни във възприемането на интериора и чрез нея Вие ще видите как би изглеждала идеята и домът Ви преди самата реализация. Това ще Ви помогне  за навременното извършване на промени в разпределението на обзавеждането, промени в комбиниране на цветове, промяна на настилки, промяна на комбинацита от мазилки и  бои, ще Ви помогне и в избора на правилните мебели, както и  на други детайли от интериора.

За да бъде изготвена 3Д визуалиация задължително условие е да има одобрено 2Д функционално разпределение на мебелите в помещенята.

Услуга Цена на услугата
Посещение за взимане на размери от място и консултация в рамките на 2 часа, всеки следващ започнат час се таксува 10лв. 40 лв.
Проект и 2D разпределение на кухня в два варианта 50 лв.
Проект и 2D разпределение на дневна в два варианта 50 лв.
Проект и 2D разпределение на спалня в два варианта 40 лв.
Проект и 2D разпределение на детска стая в два варианта 40 лв.
Проект и 2D разпределение на антре в два варианта 30 лв.
Проект и 2D разпределение на баня в два варианта 35 лв.
3D визуализация на кухня, с включена една корекция 220 лв.
3D визуализация на дневна, с включена една корекция 250 лв.
3D визуализация на спалня, с включена една корекция 220 лв.
3D визуализация на деткса стая, с включена една корекция 220 лв.
3D визуализация на антре, с включена една корекция 100 лв.
3D визуализация на баня, с включена една корекция 180 лв.