Ремонт и обзавеждане - Стреха.бг
Стреха.бг
Ремонт и обзавеждане

Ремонт и обзавеждане

Всичко останало по дома Ви, което искате да промените или поправите.


Извършване на ремонт и обзавеждане, съгласно одобрен от Вас идеен проект.

Основната цел на екипа ни е да Ви предложим максимално функционално и качествено обзавеждане, отговарящо на Вашите вкусови, цветови и стилови предпочитания, което да е подходящо съчетано с избраните от вас настилки, мазилки, бои и др. и което да е максимално обхватно, за да Ви спести време.

За да изпълним тази наша цел, ще Ви предоставим мострени картели с немалък набор от декори и цветове на материали, както и каталози с механизми и обков, за изработка на корпусна мебел за кухни, спални, дневни, антрета и детски стаи по поръчка в стандартни и нестандартни размери и форми.

Към разнообразието от материали и цветове за изработка на корпусни мебели ще добавим и разнообразие от обков – дръжки, закачлки, панти, амортисьори и повдигащи механизки, както и различни видове механизми за чекмеджета, механизми за съхранение и механизми за максимално ефективно използване на труднодостъпни пространства. Както при материалите, така и тук, за да можем да отговорим и на по-ниско бюджетните проекти сме заложили два вида обков и механизми.

За да е максимално обхватна, а и за да си спестите време и транспортни разходи, в ценовата оферта за обзавеждане ние ще Ви предложим и електроуреди, мейа мебел, матраци, маси и столове – всичко, за да бъде завършен цялостно Вашият дом:

В крайна сметка Вие ще получите от нас изключително подробна ценова оферта за цялостно обзавеждане, в минимум два варианта, които да коментираме и коригираме. В нея ще бъдат заложени схеми на отстъпки според обема и стойността на обзавеждането, както и ще бъдат описани всички съпътстващи разходи като доставка, пренасяне, изкачване, монтаж, както и нашия ангажимент за предаване на обзавеждането в готов за ползване вид.

Относно ремонтните дейности, ние работим с екип, който извършва както реновиране и основен ремонт на стари жилища, така и довършителни ремонти на нови жилища за територията на София и близките околности.

Този екипът разполага с майстори и  специалисти за всички видове дейности, необходими за извършването на един основен ремонт. В състояние е да изпълни всичко, свързано с един цялостен ремонт – къртене и разчистване, придружено с изхвърляне и извозване на отпадъци, цялостна или частична смяна на ВиК, ОВ и Ел. инсталации, преместване на кухни и всякакво функционално преразпределение на помещения, направа на носещи зидарии, усвояване на тераси, полагане на мазилки и замазки, направа на окачени тавани, както стандартни, така и фигуративни, и такива по проект/чертеж, полагане на различни видове подови настилки, направа на фина шпакловка, декоративна мазилка, боядисване, както и цялостно оборудване на помещенията с аксесоари, осветителни тела, ключове, контакти и други. Бригадата от майстори работи с широка гама от висококачествени материали, гарантиращи бързи и отлични резултати, оборудвана е и с голям набор от професионални инструменти и машини, съобразени максимално с технологичното изискване на ползваните материали.

Работата ни с тях винаги е била гаранция за липса на пречки и недоразумения в последващия процес на обзавеждане на едно жилище. Заедо с тях процесът по реализиране на Вашия желан дом тече гладко, със своевременно решаване на проблемните ситуации, навременно изготвени проекти за направа на тавани, че и ВиК инсталации – което в крайна сметка спестява доста от Вашите нерви и време.

Нашият съвет – най-ценният ресурс за хорат е времето – ценете го!

 

По-долу можете да се запознаете с техния сайт, услугите, които предлагат и проектите, които са реализирали.

Ремонт и обзавеждане